Wijnproeverij op locatie

Wij verzorgen een complete wijnproeverij op jouw gewenste locatie en tijdstip vanaf 17,95 euro per persoon.(Inclusief 8 verschillende wijnen, glaswerk, water, stokbrood, proefformulieren en spuugemmers.) Dit kan voor zowel zakelijk als privé. Ook verzorgen wij deze wijnproeverijen als onderdeel van een receptie of bedrijfsmeeting.

Indien je gezelschap internationaal is, kunnen wij de proeverij ook in het Engels verzorgen.

Waar verzorgen wij onze wijnproeverijen?

Naast onze proeverijen en verkoop in onze oorsprongsregio de Achterhoek, verzorgen wij wijnproeverijen in heel Nederland. ook komen wij in de noordelijke provincies van België en West-Duitsland.

Tevens verzorgen wij een compleet verzorgde en bijpassende catering. Deze bestaat uit diverse tapasgerechtjes, verschillende kazen, noten en enkele warme snacks. Prijzen zijn vanaf € 3,50 euro p.p.

Een geheel verzorgde wijnproeverij op jouw favoriete locatie

Gedurende ca. 2 uur worden er altijd minimaal 8 verschillende wijnen geproefd, uit zowel de oude als uit de nieuwe wijnlanden. Al deze wijnen zijn afkomstig en nabestelbaar uit het assortiment van flesjewijnonline.nl. De samenstelling van de wijnen kunnen per proeverij verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een wijnproeverij speciaal samengesteld met zomerwijnen of wijnen speciaal voor tijdens de feestdagen etc.

De wijnproeverij op locatie wordt voor je georganiseerd door een gediplomeerd vinoloog met passie en liefde voor wijn en begint altijd met een uitleg over de juiste proeftechniek. Waar komt de wijn vandaan?, wat zijn de kenmerken?, wat eet je erbij? etc. Daarnaast heeft u tijdens deze proeverij uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen.

Alle prijzen zijn inclusief btw. Ook de kosten voor brandstof zijn bij de prijs inbegrepen. (M.u.v. locaties in België en West-Duitsland, hiervoor rekenen wij een kleine brandstoftoeslag.) Indien de groep bestaat uit 10 personen of minder geldt er een vaste prijs van 189,-.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kun je ons bellen of een WhatsApp bericht sturen naar telefoonnummer 06-3380 3126.

Mailen kan naar wijnproeverij@flesjewijnonline.nl of door onderstaand formulier invullen. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor onze laatste updates!

“Wij hebben een geslaagde proeverij gehad. Een goede en duidelijke uitleg over verschillende lekkere wijnen. Een absolute aanrader.”