Veelgestelde vragen

Je kunt achteraf betalen via Klarna, dit kost je niets extra’s, je hoeft alleen je geboortedatum en mail adres in te vullen tijdens het betaalproces.

Wij bezorgen gemiddeld binnen 2 à 3 werkdagen, mochten wij niet de gewenste aantallen op voorraad hebben duurt de levering ca. 5 werkdagen, je ontvangt in dat geval een bericht van ons.

Vanaf €89,- is de bezorging in Nederland gratis, zit je onder dit bedrag dan betaal je €6,95 aan bezorgkosten.

Wij bezorgen via DPD en via PostNL, in enkele gevallen bezorgen wij de wijn ook rechtstreeks.

Je ontvangt van de vervoerder een track- en tracenummer, zo weet je op welke dag, soms zelfs hoe laat de bestelling wordt gebracht, mocht je op dat moment niet thuis zijn kun je online op de website van DPD of PostNL het afleveradres en aflevermoment wijzigen.

Geen probleem, stuur meteen een mail naar de klantenservice, dan annuleren we de bestelling, als je al hebt betaald storten wij het geld binnen 3 dagen weer terug op je rekening.

In principe wel, wij kunnen dit niet altijd garanderen, wij houden de jaartallen in onze webshop continue actueel bij, wil je het echt zeker weten, neem vooraf even contact op met de klantenservice.

Soms verandert de wijnmaker het etiket, daar kunnen wij niet zoveel aan doen, wij houden onze webshop continue actueel, wees gerust het betreft absoluut dezelfde wijn.

Wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is, neem in zulke situaties even contact op met de klantenservice, dan zoeken wij gezamenlijk naar een oplossing.

Dat is mogelijk, je moet dit even aangeven bij de opmerking tijdens het bestelproces.

Dat is mogelijk, stuur vooraf even een mail naar de klantenservice.

Dat klopt, flesjewijnonline.nl is een merknaam van Proef en Geniet, onder die naam staat flesjewijnonline.nl ook geregistreerd bij de kamer van koophandel.

Ja dat kan, we hopen dat het niet nodig is, je hebt namelijk recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, stuur binnen 14 dagen na ontvangst  van de wijn een mail naar de klantenservice, retour sturen kan alleen in de speciale verpakking waarin je de wijn hebt ontvangen, na ontvangst ontvang je het hele aankoopbedrag terug, eventuele kosten voor retourzending zijn helaas wel voor eigen rekening.

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons op via: klantenservice@flesjewijnonline.nl of bel naar 06-33803126