Ga je BBQ’en? Boek een wijnproeverij!

Is het weer tijd om te barbecueën? En zoek jij een unieke activiteit bij jouw (zomerse) barbecue? Zoek niet verder! Boek een unieke wijnproeverij bij jouw barbecue. Bij ons kun je genieten van een uitgebreide proeverij vanaf slechts 15,95 euro per persoon. Onze arrangementen zijn inclusief 8 verschillende wijnen, glaswerk, water, stokbrood, proefformulieren en spuugemmers. 

Laat ons de organisatie op ons nemen, zodat je je kunt richten op het genieten van de barbecue in combinatie met onze heerlijke wijnen en het samenzijn met jouw gezelschap. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wijnproeverij op maat te plannen. 

Proost op een onvergetelijke ervaring!

Wij bieden ook proeverijen in het Engels aan.

Een geheel verzorgde wijnproeverij voor bij de barbecue

Gedurende ca. 2 uur worden er minimaal 8 verschillende wijnen geproefd. Bij het selecteren van de wijnen houden wij rekening met de jouw barbecue vlees, kip, salades en andere gerechten. We proberen zoveel mogelijk wijnen uit verschillende landen mee te nemen. Alle wijnen zijn afkomstig uit ons eigen assortiment en passen perfect bij jouw barbecue. Echt uniek dus!

De wijnproeverij wordt georganiseerd door Marco, een gediplomeerd vinoloog met veel passie en liefde voor wijnen. Eerst geeft hij een uitgebreide uitleg over de juiste proeftechniek. Daarnaast ook over de afkomst van de wijn, de verschillende kenmerken en een goede combinatie met eten etc. Je hebt tijdens de proeverij uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen. Liever een aangepaste versie? Alles is mogelijk!

Alle prijzen zijn inclusief btw. Ook de kosten voor brandstof zijn bij de prijs inbegrepen. (M.u.v. locaties in België en West-Duitsland, hiervoor rekenen wij een kleine brandstoftoeslag.) Indien de groep bestaat uit 11 personen of minder geldt er een vaste prijs van €179,-.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of een WhatsApp bericht sturen naar telefoonnummer 06-33803126.

Mailen kan naar wijnproeverij@flesjewijnonline.nl of door onderstaand formulier invullen (wij reageren dezelfde dag, kijk voor de zekerheid ook even bij je spam mail).

“Wij hebben een geslaagde proeverij gehad. Een goede en duidelijke uitleg over verschillende lekkere wijnen. Een absolute aanrader.”