Kerstpakketten

De laatste jaren staat wijn hoog in het vaandel als het gaat om kerstpakketten. Dit is ook niet zo gek, want veel mensen houden van wijn. Ook komt het steeds vaker voor dat er een fles bubbels in het kerstpakket meegenomen wordt. Bent u op zoek naar een passend kerstgeschenk voor uw relaties of wilt u uw personeel versassen met een mooi wijnpakket? Ook bij Flesjewijnonline.nl bent u hiervoor aan het juiste adres.

relatiegeschenk-4

Stel pakket zelf samen

Bepaal zelf hoe het pakket eruit moet zien en in welke prijsklasse. Zo kunt u ook twee of drie flessen wijn met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld voor een rode wijn in combinatie met een witte wijn. Denk hierbij aan een mooie volle merlot gecombineerd met een mooie Chardonnay. Dit kan uiteraard ook een mooie fles champagne zijn, mooi voor de feestdagen. Bij Flesjewijnonline.nl heeft u keuze uit een houten kist, leuke doos, koker of luxe papieren zak. Ook maken wij wijnpakketten aanvullend met bijpassende wijnglazen en eventueel met kaas, noten en worst. Geheel naar uw wensen.

relatiegeschenk-1
relatiegeschenk-2
relatiegeschenk-3

Advies op maat

Er zijn veel verschillende soorten wijnen. Hierdoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Wilt u uw relaties verrassen met een mooie fles wijn, dan is het belangrijk om een goede keuze te maken. Wij helpen u graag en geven altijd persoonlijk advies op maat. Zo zorgt u ervoor dat u altijd een goede keuze maakt voor uw relaties.

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend welke mogelijkheden er zijn.

  Welkom bij flesjewijnonline.nl

  Geen gesjouw meer met dozen en altijd verzekerd van een goed glas wijn voor een scherpe prijs; dat is het gemak en de zekerheid van flesjewijnonline.nl

  Flesjewijnonline.nl is ontstaan uit passie en liefde voor wijn. 10 jaar geleden zijn wij begonnen met het organiseren van wijnproeverijen op locatie onder de naam Proef en Geniet.

  Op flesjewijnonline.nl vindt u verschillende topwijnen van verschillende wijnhuizen over de gehele wereld. Bij ons bent u verzekerd van lekkere wijnen tegen een scherpe prijs!

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

  Marco Jacobs