Over ons

flesjewijnonline.nl

Geen gesjouw meer met dozen en altijd verzekerd van een goed glas wijn voor een scherpe prijs, dat is het gemak en de zekerheid van flesjewijnonline.nl.

flesjewijnonline is ontstaan uit passie en liefde voor wijn, 8 jaar geleden zijn wij begonnen met het organiseren van wijnproeverijen op locatie onder de naam Proef en Geniet, tijdens de proeverijen wordt de klant wegwijs gemaakt in de wereld van de wijn, welke wijn vind ik nu lekker, welke wijn past waar bij, wat voor een verhaal schuilt er achter het etiket.

Om het wat overzichtelijker te maken hebben we besloten de online verkoop onder te brengen onder de naam flesjewijnonline.nl en de proeverijen en fysieke verkoop verder onder Proef en Geniet, de fysieke verkoop doen wij vanuit ons verkooppunt bij de Shop Melange in Hengelo Gelderland, u vindt ons daar aan de Raadhuisstraat 13-15.

Zowel de online verkoop als de proeverijen worden geleid  door Marco Jacobs, gediplomeerd vinoloog van de Wijnacademie, bijgestaan door  z’n vrouw Bernadeta die door de jaren heen de nodige kennis en passie voor wijn heeft opgebouwd.

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is, persoonlijk advies en snel antwoord op je vragen.

Laat u verleiden en verrassen door onze met zorg geselecteerde wijnen, dat is proeven en genieten!

Met smaakvolle groet,

Marco Jacobs

Vinoloog